Neregistrovaný
P: díly Lancia Kappa 2.0i 16VT,Fiat Croma 2.0i 8V
Zdravim,mam tu navíc díly z Fiat Croma 2.0i 8v , jedná se o převodovku,celou hlavu jen bez vstřiků,vačky pěkný,startér,blok bez kliky a ojnic,písty jsou ok,spojka taky dobrá myslim valeo,ceny dohodou nebo vyměním za alu R13 4x98 na fiat punto mk1,motor byl z tahouna z IT najeto 120tkm já jsem si vyndal kliku a ojnice zbytek je mi k ničemu pokud by někdo chtěl vše cca do týdne necham levně.Věci z cromy jsou tu navíc a překáží,nemam kde skladovat a ani nechci,pokud se neprodá jde to do šrotu ale myslim že by mohlo ještě někomu posloužit.
Dále díly z Lancia Kappa 2.0 16v turbo.
komplet interiér v el.,nějaká plechařina,sklo zadní,boční,světla,svody,opravená hlava bez ventilů a vaček,blok bez kliky pístů,ojnic,chladiče vodní,ic a olejový.ceny dohodou.
Díly na punto mk1,přední nárazník,zadní nár.,nějaké díly interiéru a další ptákoviny,stačí napsat.detailní foto na mail.levně
peugeot 406 2.0i - alternátor,zapalovací cívky,sání s klapkou,foto na mail,cena dohodou levně
Ford Mustang - komplet přední,zadní brzdy,originál ford,kotouče i desky jako nové,najeto cca 2500km potom dány nové brembo brzdy proto prodej.cena dohodou.foto na mail
Dále díly z Lancia Kappa 2.0 16v turbo.
komplet interiér v el.,nějaká plechařina,sklo zadní,boční,světla,svody,opravená hlava bez ventilů a vaček,blok bez kliky pístů,ojnic,chladiče vodní,ic a olejový.ceny dohodou.
Díly na punto mk1,přední nárazník,zadní nár.,nějaké díly interiéru a další ptákoviny,stačí napsat.detailní foto na mail.levně
peugeot 406 2.0i - alternátor,zapalovací cívky,sání s klapkou,foto na mail,cena dohodou levně
Ford Mustang - komplet přední,zadní brzdy,originál ford,kotouče i desky jako nové,najeto cca 2500km potom dány nové brembo brzdy proto prodej.cena dohodou.foto na mail
Naposledy oživil Anonymous v 12 dub 2022 12:42